Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Jánossomorja App regisztráció

[vc_row][vc_column][lsvr_image image=”18593″ size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][lsvr_content_box]Tisztelt Helyi Cégek, Vállalatok, Vállalkozók!

A Jánossomorja Város Önkormányzata által működtetett Jánossomorja App mobil applikáció a helyi cégek, vállalatok, egyéni vállalkozások számára is kínál lehetőséget a megjelenésre, a partnerek, ügyfelek könnyebb elérésére, térképes vagy szolgáltatások szerinti kereshetőségre, a város arculatában való szerepük megjelenítésére.

A felületen, térképes, fényképes megjelenéssel együtt ingyenes bemutatkozó felületet biztosítunk a helyi cégek, vállalatok számára, ezzel is támogatva a szférát. A felületen a cég logóját, feliratát vagy székhelyének, üzemének fotóját is megjelenthítjük.

Ha már szerepelnek e felületen, de adataikon részben vagy egészben módosítani kívánnak, azt is jelezhetik az űrlapon a név és a módosítandó szöveg jelölésével.

Amennyiben élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, kérjük, küldjék el részünkre az alábbi adatlapon jelölt információkat, kellő tömörséggel és pontossággal,

online: kommunikacio@janossomorja.hu,
levélben: Jánossomorja Város Önkormányzata, 9241 Jánossomorja, Szabadság u. 39.,

címek egyikére. Kérjük a levélen tüntessék fel: „Jánossomorja App megjelenés”
A frissítés és megjelenítés várhatóan hosszabb időt vesz majd igénybe, ezért megértésüket kérjük!

Jánossomorja, 2022. 09. 05.

 

Köszönjük együttműködését!:

Jánossomorja Város Önkormányzata
Lőrincz György polgármester[/lsvr_content_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][lsvr_content_box]Letöltések:

 Janossomorja_app_level

 Janossomorja_app_urlap
Janossomorja_app_urlap[/lsvr_content_box][/vc_column][/vc_row]