Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Rendezési terv módosítási javaslatok, észrevételek

FELHÍVÁS

Jánossomorja Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a város településszerkezeti tervét a 173/2017.(XI. 29.) Kt. határozatával, helyi építési szabályzatát a 21/2017.(XI.30.) önkormányzati rendeletével elfogadta. Ezzel a döntésével szabályozta a város teljes közigazgatási területén belül a területfelhasználás lehetséges módját, a fő infrastruktúra hálózat kialakítását, az építés feltételeit.

Az ingatlan-tulajdonosok, befektetők, vállalkozók területfelhasználási szándékai, építési céljai változhatnak, új igények jelentkezhetnek, a településrendezési eszközök napi használata során, ezért a terv korrekciójának igénye is felmerülhet. A településrendezési eszközök időszakos felülvizsgálatához ezek felmérése, áttekintése, mérlegelése szükséges.

Kérem az érintetteket, hogy rendezési tervi módosítási javaslataikat, észrevételeiket, kéréseiket 2024. június 30-ig írásban adják le a Városházán, vagy küldjék a zalanzs@janossomorja.hu, vagy a hivatal@janossomorja.hu email címre!

A módosítási igényeket évente egy alkalommal tekinti át a Képviselőtestület, így a határidőn túl beérkező kérések figyelembevétele csak a későbbi felülvizsgálat során kerülhet sor.

 

Lőrincz György s.k.
polgármester